11 Maart – GadgetGear on Stage in Nijmegen

10 Jaar GadgetGear!

11 maart gaat GadgetGear iets bijzonders doen. Onze Arjan Olsder gaat letterlijk met de billen bloot. Tijdens de WordPress Meetup, gaat hij in een klein uurtje uitleggen hoe GadgetGear.nl van de grond is gekomen en welke uitdagingen we dagelijks voor staan.

Van 0 naar 100.000 bezoekers per maand en verder. Van 1 review per week tot weken waarin er zo’n 20 live gaan. Van geen video, naar 100 video’s per jaar. En dan natuurlijk het platform waarop we draaien. Ook wij draaien namelijk op WordPress.

Op 11 maart zitten we ongeveer een maand voor ons 10-jarig bestaan. En ja, in april komen we met een compleet nieuwe layout, maar dat niet alleen. Sharing is caring. Daarom ontsluiten we een groot deel van de technologie die we zelf hebben ontwikkeld. Ontwikkeld om WordPress naar onze hand te zetten. Sneller te laten presteren en te beveiligen.

Wil jij er bij zijn? Dat kan! Meld je gratis aan voor de WordPress Meetup Nijmegen! En ja, we nemen toffe GadgetGear.nl stickers mee. Natuurlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.