TCL annuleert persconferentie op MWC om Corona

Een nieuwe dag, een nieuwe afhaker op het Mobile World Congress. Dat klinkt misschien wat negatief, maar we snappen het maar al te goed. TCL wil zichzelf sinds afgelopen jaar positioneren als merk in Europa, maar heeft toch besloten haar persconferentie voorafgaand aan het Mobile World Congress af te blazen.

TCL lanceert wel nieuwe toestellen

De persconferentie van TCL stond gepland op 22 februari. Uit voorzorg voor het personeel, de pers en de gasten, is deze afgeblazen. Wel zal het merk gewoon haar nieuwe toestellen lanceren en presenteren op haar stand op het Mobile World Congress.

TCL is niet de eerste

Vorige week liet LG al weten helemaal niet te komen. Het bedrijf wilt haar personeel en relaties beschermen. ZTE en Huawei hebben gepaste maatregelen genomen terwijl Sony, Ericsson en Amazon helemaal niet komen naar de belangrijkste telecombeurs ter wereld.

Vooralsnog zal GadgetGear aanwezig zijn tijdens het Mobile World Congress.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram