Sony, Ericsson, Nvidia en Amazon komen niet naar het Mobile World Congress

Met het oog op het Coronavirus liet LG afgelopen week al weten niet naar het Mobile World Congress te komen. ZTE liet weten haar aanwezigheid aan te passen. Dat voorbeeld wordt nu gevolgd door diverse andere merken.

Deel chinezen niet welkom

Dit weekend liet GSMA, de organisatie achter de belangrijke telecombeurs, al weten wat de maatregelen zijn die ze nemen tegen het Corona virus. Zo zijn Chinezen uit de Hubai provincie definitief niet welkom op de beurs.

Iedereen die onlangs in China is geweest, moet aantoonbaar maken de laatste 14 dagen niet in China te zijn geweest. Ook moet aantoonbaar zijn dat deze mensen niet besmet zijn met het Corona virus. Er zullen extra screenings zijn om de temperatuur van deze mensen te controleren. Ook moet iedereen aantoonbaar maken dat ze niet in contact zijn geweest met mensen die geïnfecteerd zijn.

Chinezen nemen maatregelen

Zowel Huawei als ZTE nemen maatregelen aangaande MWC. Zo zullen ze de activiteiten terugschroeven om zo de kansen op besmetting te verkleinen.

Grote merken komen niet

Na LG, hebben ook Amazon, Sony, Ericsson en Nvidia laten weten niet meer deel te nemen aan het Mobile World Congress. In alle gevallen vanwege het Coronavirus. Toch komen er nog steeds zo’n 2.800 exposanten naar de belangrijke telecombeurs in Barcelona.

GadgetGear komt wel/niet

Ook hier op de redactie hebben we constant overleg over de situatie. Als we aanwezig zijn, bestaat de kans dat we dit met een kleiner team afreizen naar Spanje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram