Hama introduceert een laadkabel voor gamers

Hama Gamer Kabel kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Ja, dit is echt slim van het Duitse merk Hama. Het merk heeft namelijk een laadkabel voor gamers in de markt gezet. De nieuwe kabel zorgt ervoor dat de laadkabel achter het toestel wegloopt en dat heeft heel wat voordelen.

De nieuwe laadkabel is briljant door de U-vormige plug. Deze zorgt ervoor dat de kabel langs de achterkant van het toestel langs loopt. Dit houdt net even wat plezieriger vast. Natuurlijk heeft Hama meteen voor een kabel met een geweven mantel gekozen, wat we bij zeer veel gaming accessoires terugzien.

Hama laadkabel voor gamers Lightning

 

Wellicht onbedoeld, verwachten we dat deze kabel ook minder stress op de laadpoort geeft. Dit zou weleens ten goede kunnen gaan voor de levensduur van de aansluiting. Ook wanneer je met een powerbank je smartphone in je broekzak aan het opladen bent.

Hama gaat een aantal varianten van de kabel verkopen. Zo zijn er twee USB-C varianten, maar is er een een reversible micro-USB variant. Tenslotte komt er nog een Apple Lightning variant.

Hama Gamer Kabel kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events