Facebook schrapt F8 beurs wegens Corona dreiging

Opnieuw komt een groot tech event te vervallen. Na het Mobile World Congress, schrapt Facebook nu haar eigen F8 evenement. Facebook liet eerder al weten niet naar het Mobile World Congress te komen in verband met Corona.

Facebook F8

Facebook F8 is dé jaarlijkse beurs voor Facebook professionals. Facebook geeft tijdens het event veel insights over haar platform en laat ook weten wat het van plan is te ontwikkelen.

Alternatieven

Facebook F8 stond gepland voor 5 en 6 mei 2020. Facebook organiseerde het jaarlijkse evenement in San Jose. Hoewel de fysieke beurs niet doorgaat, zal Facebook wel met alternatieven komen. Dit kunnen livestreams zijn, maar ook lokale evenementen.

Andere evenementen

Op dit moment lijken Google I/O en Microsoft Build wel doorgang te vinden. Er is wel speculatie dat GDC en E3 op dit moment in koortsachtig overleg zijn of die evenementen doorgang gaan vinden.

In Nederland lijkt Professional Imaging vooralsnog gewoon door te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram