Start het jaar goed met voldoende ruimte om je hele computer te back-uppen. Of door gewoon net wat meer ruimte te maken om je favoriete games of films op te slaan. Namens WD, mogen we één lezer blij maken met een WD My Passport externe harddrive van 4TB ter waarde van €119!

In de afgelopen jaren hebben we al vele modellen uit de My Passport series mogen testen. En ja, een deel van die drives worden nog altijd door de redactie gebruikt voor de enorme hoeveelheden data die we moeten verplaatsen en back-uppen. Goed spul dus.

Wil jij deze 4TB harddrive van WD winnen? Dan volg je ons natuurlijk al op Facebook. Daarnaast like je deze post en deel je deze natuurlijk met jouw vrienden. Je stuurt even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl zodat we weten waar de prijs naartoe mag.

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door je vrienden van WD. We doen niets vreemds met jouw gegevens zoals je in onze actievoorwaarden kunt lezen. Je hebt 48 uur om deel te nemen.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.