Samsung Galaxy S20 Verwachtingen Update

Het duurt nog even tot het 11 februari is, maar er lekt al veel nieuws uit over de nieuwe Samsung. Het lijkt erop dat iedereen nu gokt op de naam Samsung Galaxy S20 in plaats van Samsung Galaxy S11.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G als vlaggenschip

Dé krachtpatser uit de nieuwe modelserie zou de Samsung Galaxy S20 Ultra 5G moeten worden. Zo zou Samsung er een waanzinnige 16GB aan werkgeheugen in leggen (al zou er mogelijk ook een 12Gb variant komen). De koploper is tot nu toe OnePlus die 12GB aan werkgeheugen in haar OnePlus 7 pro McLaren legt. Ook zou er tot 512GNB aan opslagruimte in het toestel komen.

De main camera zou een waanzinnige 108 megapixels ondersteunen. Daarmee gaat Samsung de concurrentie aan met de Chinese 108 megapixel smartphones. Daarnaast krijg je een 48 megapixel camera met 10x optische zoom en een 12 megapixel ultragroothoek. Tenslotte zou er nog de 100x Space Zoom functie komen. Zou dit de revival van de periscoop camera van Huawei en Oppo zijn? Of gaat Samsung gewoon inzoomen op de 108 megapixel sensor? Dit laatste verwachten we zeker niet.

Met haar enorme camera's en rekenkracht, moet de S20 series ook in staat zijn om video in 8K op te nemen. Bovendien zou Samsung nieuwe Smart Selfies willen promoten. Met de Pro Video modus zou Samsung ook de CineAlta functie van de Sony Xperia 5 kunnen beconcurreren.

Ook qua accu gaat Samsung voor waanzinnig. Jarenlang hamerde Huawei erop grotere accu’s te gebruiken dan Samsung. Maar deze smartphone zou een 5.000mAh accu meekrijgen. En dat suggereert ook dat het een groot display krijgt. Immers moet er veel ruimte zijn om deze accu te huisvesten. De accu zou met 45 Watt geladen moeten worden. Dat is 5 watt sneller dan de Huawei Mate30 Series.

De Galaxy S20 Series

De Samsung Galaxy S20 Series zou bestaan uit vijf modellen. De S20, S20 5G, S20+, S20+ 5G en de S20 Ultra 5G.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram