Review: DC’s Legends of Tomorrow Seizoen 4 (Blu-Ray)

DC's Legends of Tomorrow Seizoen 4 Blu-Ray

De serie maakt al enkele jaren deel uit van DC’s Arrowverse, maar is naar mijn mening toch echt de leukste. DC’s Legends of Tomorrow seizoen 4 brengt misschien wel de meest opvallende verhaallijn van de serie.

De Arrowverse

De Arrowverse startte met de serie Arrow in 2012. Een serie om het DC karakter The Green Arrow. In 2012 werd de serie The Flash naar het universum van Arrow toe geschreven. Inmiddels maken ook Batwoman, Freedom Fighters: The Ray, Vixen, Supergirl en Constatine deel uit van het universum. Typerend is dus dat de superhelden uit al deze series regelmatig bij elkaar op bezoek komen. Ook in dit seizoen mag je weer epische gevechten verwachten waarbij het team hulp krijgt van de andere superhelden.

Het meest lastige van de Arrowverse, is dat het afspeelt in het Multiverse van DC Comics. Alternatieve versies van de wereld met superhelden. Zo komt in dit seizoen onder anderen Earth-X aan bod om op die manier een oud teamlid terug te halen naar de verhaallijn op Earth-1. Klinkt als abracadabra? Geen zorgen. Je gaat het verhaal in de praktijk echt prima volgen 😉.

DC’s Legends of Tomorrow

DC’s Legends of Tomorrow draait om een groep superhelden die reizen in een tijdmachine. Ooit in semi-opdracht van de Time Masters. Hun doel was om eigenaardigheden in de tijdlijn te onderzoeken en op te lossen.

Proloog

Er is nogal wat gebeurd in de voorgaande seizoenen. Zo is het team Rip Hunter verloren, waardoor Sara Lance zijn rol heeft moeten overnemen. Mooi is ook dat deze DC superheldin er in dit seizoen nog sterker voor uitkomt dat ze lesbisch is, wat nogal eens een leuke grap oplevert. Ook is het team in het vorige seizoen Leonard Snart verloren. De excentrieke Ray Palmer probeert die leegte in het team op te vullen, om zo Mick Rory bij te staan.

Seizoen 4

Problemen die in de meeste gevallen worden veroorzaakt door Damien Darhk. Maar, dit seizoen speelt ook zijn dochter Nora Darhk een steeds belangrijkere rol in het verhaal. Zeker nu het team ook nog totemdrager Zari aan boord krijgt. Samen met haar gaan ze op zoek naar mysterieuze wezens uit bijbel- en volksverhalen.

Extra’s

Warner Bros. perst de 16 afleveringen van dit seizoen keurig in Full HD op twee Blu-Ray schijfjes. Daarnaast is er volop ruimte voor extra’s. Denk aan post production footage waarbij je ziet hoe ze de serie in elkaar zetten.

Conclusie: DC’s Legends of Tomorrow Seizoen 4 op Blu-Ray

Ook in dit vierde seizoen, beleven The Legends weer de nodige avonturen. Natuurlijk is het allemaal weer compleet over de top, maar wat deze serie zoveel leuker maakt, is de humor die erin zit. Absoluut het kijken waard.

Legends of Tomorrow kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Erg humoristisch
  • Lekker laagdrempelig
  • Leuke, nieuwe verhalen

THE BAD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Legends of Tomorrow kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com