Huawei presenteert de Huawei P30 Lite New Edition

P30 Lite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

We moeten nog even wachten tot de Mate30 series eindelijk in Nederland te koop zal zijn. In tussentijd knalt Huawei er nog maar een nieuw model in de P30 series in. Net zoals Samsung deze week nog snel even met een Lite versie in de S10 en Note10 series kwam.

Zeer waarschijnlijk gaat het ook nu weer om een toestel dat omgekit is. Dat wil zeggen dat het een al bestaand toestel betreft die een nieuwe body en een nieuwe naam heeft gekregen. Ook laat de licentie van Google mogelijk ruimte voor enkele aanpassingen. Zo zou het daadwerkelijk een nieuwe uitvoering van de P30 Lite kunnen zijn, maar met meer geheugen en andere camera’s. Zo kan Huawei nog altijd nieuwe toestellen lanceren die netjes over Google Mobile Services beschikken. Dit in aanloop naar de nieuwe generaties toestellen die met Huawei Mobile Services gaan werken.

Huawei P30 Lite New Edition

De Huawei P30 Lite New Edition lijkt sterk op het oude model van 2019. Maar is op een aantal punten van een flinke upgrade voorzien. Zo krijg je nu 256GB opslagruimte in plaats van 128GB. Ook is het werkgeheugen omhoog gegaan naar 6GB in plaats van 4GB.

Aan de voorkant is de 24 megapixel selfiecamera vervangen. Huawei plaatst nu een 32 megapixel camera. Verder lijkt het toestel gelijk. Opnieuw een 6.1 inch FullHD+ display en vingerafdrukscanner achterop. De chipset is de HiSilicon Kirin 710 en de accu meet een fijne 3.340mAh groot.

Het toestel zal draaien op Android 9, met alle Google apps. Een upgrade naar Android 10 is waarschijnlijk, maar niet nog bevestigd.

Beschikbaarheid

De Huawei P30 Lite New Edition ligt vanaf 13 januari in de winkel voor €349.

P30 Lite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram