Samsung presenteert de Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite

Specs Samsung Galaxy S10 Lite Galaxy Note10 Lite

Naar verluidt zal Samsung de Samsung Galaxy S11 series op 18 februari presenteren. Om iedereen alvast op te warmen, komt Samsung met lite versies van de vorig jaar verschenen Galaxy S10 en Galaxy Note10 smartphones.

Er zijn nogal wat overeenkomsten tussen de twee modellen. Daarbij lijkt de S10 Lite er op papier een stuk beter af te komen dan het Note10 model. Beide smartphones worden geleverd met Android 10 aan boord.

Samsung Galaxy S10 Lite

De Samsung Galaxy S10 Lite wordt uitgerust met een 6,7 inch Super AMOLED Infinity-O display met een resolutie van 2400×1080 pixels. Dat is Full HD+. Achterop krijg je een triple-camera. Een 5 megapixel macro camera, een 48 megapixel groothoek met optische beeldstabilisatie en een 12 megapixel ultra-groothoek. Voorop krijg je een 32 megapixel selfie camera.

Samsung heeft nog niet laten weten welke chipset erin komt te liggen, maar wel dat het een zeer zuinige 7nm chipset zal zijn. Deze komt met 8GB werkgeheugen en 128GB aan opslagruimte. Met 4.500mAh ligt er ook een behoorlijk grote accu in.

Specs Samsung Galaxy S10 Lite Galaxy Note10 Lite

Samsung Galaxy Note10 Lite

De Samsung Galaxy Note10 Lite komt met hetzelfde display en dezelfde accu. Maar deze krijgt een net wat minder zuinige 10nm chipset mee met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte.

Ook hier krijg je een triple camera achterop. Een 12 megapixel telezoom lens, een 12 megapixel groothoek en een 12 megapixel ultra groothoek. Ook hier weer een 32 megapixel selfie camera.

Samsung Galaxy kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Samsung Galaxy kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl