WB Games en Niantec komen deze week met een interessante update voor Harry Potter: Wizards Unite. Harry Potter: Wizards Unite is een game op basis van Pokémon Go, dat Niantic enkele jaren geleden met succes wist te lanceren.

Met de nieuwe update, wordt Harry Potter: Wizards Unite verbonden met Google Fit en Apple Gezondheid. Gamers kunnen dan de meters die ze maken, actief bijhouden in de veelgebruikte fitness apps. Bovendien kun je, na het koppelen, Viaviaprisma’s unlocken met de meters die je maakt. Zo krijg je voor 2km een illustratie van een laars, bij 5km een ketel en bij 10km een lekke bal.

Naast de koppeling, komen er deze week nog enkele andere gameplay updates beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.