Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: JBL stapt in de gaming markt

JBL gaat het eindelijk doen; hoofdtelefoons maken voor gamers. Het merk is zo ongeveer lifestyle voor iedereen die op straat muziek luistert, maar nu wil het ook de zolderkamers en gamekelders veroveren met haar headsets.

JBL Quantum Headsets

JBL deed dit door tijdens de CES haar JBL Quantum Range te presenteren. Een nieuwe serie headsets die vanaf de beginnende gamer, tot de pro gamer een meeslepende ervaring zou moeten bieden.

De hele range omvat in totaal 7 modellen. Van bedraad tot draadloos en van stereo tot virtual surround sound. Met haar eigen QuantumSphere 360 technologie doet JBL aan headtracking om de audiobeleving nog accurater te maken.

JBL heeft met haar headsets voor een multiplatform strategie gekozen. Het maakt dan ok niet uit op welk platform je gaat gamen, in theorie moet de headset altijd aan te sluiten zijn.

De JBL Quantum, headsets starten bij €39,99 voor het instapmodel en stoppen bij €229 voor het topmodel. Ze liggen in april in de winkel.

JBL Quantum Speakers

Met de JBL Quantum Duo brengt JBL nu ook eindelijk een speakerset voor de PC, gericht op gamers. Deze speakers zijn gecertificeerd voor Dolby Digital. Ook in deze speakers is verlichting aangebracht. De Quantum Duo speakers gaan €159 kosten en liggen in april in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.