Wanneer we naar een feestje gaan, slepen we nog altijd de JBL Boombox met ons mee. Menig #vrijmibo wordt daar toch een stuk beter van. Dat het beter kon las je al in onze review, al hadden we niet heel veel te wensen. JBL presenteerde deze CES eindelijk een opvolger.

De JBL Boombox 2 is officieel de sterkste en meest duurzame speaker in het assortiment. Met de nieuwe accu gaat hij 24 uur door en wordt die #vrijmibo vanzelf de #zamihangover. Hij is compatible met JBL PartyBoost en is opnieuw bruikbaar als powerbank. Hij is opnieuw IPX7 waterdicht en maakt gebruik van JBL Original Pro Sound… maar waar nu de vernieuwing zit… dat zegt het persbericht helaas niet. Wel spotten we siliconen rubber onder het iconische handvat en een andere vorm op de passieve radiatoren. De JBL Boombox 2 gaat €499 kosten.

JBL Boombox 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.