CES: JBL presenteert de Boombox 2

Wanneer we naar een feestje gaan, slepen we nog altijd de JBL Boombox met ons mee. Menig #vrijmibo wordt daar toch een stuk beter van. Dat het beter kon las je al in onze review, al hadden we niet heel veel te wensen. JBL presenteerde deze CES eindelijk een opvolger.

De JBL Boombox 2 is officieel de sterkste en meest duurzame speaker in het assortiment. Met de nieuwe accu gaat hij 24 uur door en wordt die #vrijmibo vanzelf de #zamihangover. Hij is compatible met JBL PartyBoost en is opnieuw bruikbaar als powerbank. Hij is opnieuw IPX7 waterdicht en maakt gebruik van JBL Original Pro Sound… maar waar nu de vernieuwing zit… dat zegt het persbericht helaas niet. Wel spotten we siliconen rubber onder het iconische handvat en een andere vorm op de passieve radiatoren. De JBL Boombox 2 gaat €499 kosten.

JBL Boombox 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram