CES: HP gaat Tile itemtrackers inbouwen in laptops

HP Elite Dragonfly met Tile

We zijn stiekem wel een beetje verliefd geworden op Tile. Zeker nu je zelf de batterijen van de item trackers kan vervangen, zijn ze echt tof. En met de enorme Tile community, zijn verloren spullen ook terug te vinden. Na samenwerking met verschillende producenten van hoofdtelefoons, komen er nu ook laptops met een Tile itemtracker ingebouwd.

Naast het terugvinden bij verlies, is er nog een interessante functie. Namelijk dat Tile je waarschuwt wanneer je te ver van je laptop bent. Handig om deze ’s morgens niet te vergeten wanneer je vertrekt naar je werk.

HP Elite Dragonfly met Tile

Naast hoofdtelefoons, raken ook laptops regelmatig kwijt. Een Tile op een laptop plakken is geen top oplossing, maar een tile die in de hardware geïntegreerd is toch zeker wel. En HP gaat dat nu als eerste doen. Het eerste model is de nieuwe HP Elite Dragonfly.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.