CES: Fibaro presenteert haar Home Center 3 domotica hub

Fibaro Home Center 3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Naast het Nederlandse Homey, is ook het Poolse Fibaro op de CES te vinden. De Polen hebben hun nieuwste domotica hub meegenomen. En het is een wel heel strak, zwart kastje geworden.

De Fibaro Home Center 3 is een domotica hub, gebouwd op een quad-core 1.2GHz chipset. Die krijgt 2GB werkgeheugen mee en 8GB aan opslagruimte. Het persbericht schrijft dat het om een HDD gaat, maar dat kunnen we ons anno 2020 eigenlijk niet voorstellen…

Fibaro stelt met de Home Center 3 vooral naar veiligheid te hebben gekeken. De Russische anti-virus maker Kaspersky Labs heeft zich met de software mogen bemoeien. Een opvallende keuze daar verschillende overheden, waaronder de VS en de Nederlandse, niet meer met Kaspersky in zee willen.

De nieuwe hub communiceert over Z-Wive, ZigBee, 433MHz, 868MHz, WiFi en Bleutooth. Het persbericht geeft wel aan dat de Home Center 3 ZigBee Ready is. Er lijkt extra hardware te moeten worden aangeschaft voor deze ondersteuning.

Fibaro Home Center 3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram