CES: Fibaro presenteert haar Home Center 3 domotica hub

Fibaro Home Center 3

Naast het Nederlandse Homey, is ook het Poolse Fibaro op de CES te vinden. De Polen hebben hun nieuwste domotica hub meegenomen. En het is een wel heel strak, zwart kastje geworden.

De Fibaro Home Center 3 is een domotica hub, gebouwd op een quad-core 1.2GHz chipset. Die krijgt 2GB werkgeheugen mee en 8GB aan opslagruimte. Het persbericht schrijft dat het om een HDD gaat, maar dat kunnen we ons anno 2020 eigenlijk niet voorstellen…

Fibaro stelt met de Home Center 3 vooral naar veiligheid te hebben gekeken. De Russische anti-virus maker Kaspersky Labs heeft zich met de software mogen bemoeien. Een opvallende keuze daar verschillende overheden, waaronder de VS en de Nederlandse, niet meer met Kaspersky in zee willen.

De nieuwe hub communiceert over Z-Wive, ZigBee, 433MHz, 868MHz, WiFi en Bleutooth. Het persbericht geeft wel aan dat de Home Center 3 ZigBee Ready is. Er lijkt extra hardware te moeten worden aangeschaft voor deze ondersteuning.

Fibaro Home Center 3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Fibaro Home Center 3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl