Namens Sony Pictures mogen we dit weekend twee filmliefhebbers gaan verwennen. Eerder vanochtend las je al over de negende Quentin Tarantino film Once Upon a Time in Hollywood. Daarvan mogen we nu twee lezers aanwijzen die de collector’s Edition van €69 gaan ontvangen!

In die box ziet niet alleen de reguliere Blu-Ray, bommetje vol extra’s. Nee, je krijgt ook een speciale editie van MAD Magazine, met inhoud op basis van de film. Je krijgt ook nog een 7 inch soundtrack op een blauw-doorzichtige LP. Je krijgt natuurlijk ook een adapter om hem op je platenspeler te kunnen leggen. Je krijgt ook nog de 4K editie en een poster van de film. Dat is veel. Heel veel. Sterker nog, dat is het maximale pakket dat je hier in Nederland kunt krijgen. En dat tweemaal voor onze lezers!

Wil jij deze collectors edition van Once Upon a Time in Hollywood winnen? Dan volg je ons natuurlijk al op Facebook. Daarnaast like je deze post en deel je deze natuurlijk met jouw vrienden. Je stuurt even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl zodat we weten waar de prijs naartoe mag.

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door je vrienden van Sony Pictures. We doen niets vreemds met jouw gegevens zoals je in onze actievoorwaarden kunt lezen. Je hebt 48 uur om deel te nemen.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.