Nerf N-Strike Elite Trilogy DS-15
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: Nerf N-Strike Elite Trilogy DS-15

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Erg toffe gun
  • Knalt ver en met drie darts tegelijk

THE BAD

  • Kids moeten wel wat kracht in de armpjes hebben

In games en series is er geen wapen zo sterk voor close combat als de pump-action shotgun. De mensen van Hasbro hebben daar nu een kindvriendelijke versie van gemaakt in de vorm van de uberstoere Nerf N-Strike Elite Trilogy DS-15.

Unboxing

Je krijgt de Nerf N-Strike Elite Trilogy DS-15 samen met vijf magazijnen. In die magazijnen horen 3 darts. Die 15 Nerf darts zitten ook in de verpakking. Nerf heeft de standaard darts verpakt. Niet vreemd, want de precision darts zijn gemaakt voor Nerf gevechten over grotere afstand. Deze jongens presteren prima op een korte range.

Nerf N-Strike Elite Trilogy DS-15

Knallen maar!

Wat de Nerf N-Strike Elite Trilogy DS-15 echt gaaf maakt, zijn de nieuwe magazijnen. Hier gaan drie darts in, die gelijktijdig uit de gun worden afgevuurd. De magazijnen worden daarna ook echt uit de gun geslingerd om ruimte te maken voor een nieuwe.

Die drie pijlen gaan hard en bestrijken een best gebied. Maar voor zo’n schot mogen de kids ook echt werken. Ze zullen voor ieder schot namelijk een magazijn moeten laden. In het achterste deel van de Nerf N-Strike Elite Trilogy DS-15 gaan vijf patronen. Daarna is de lading op. Over ieder schot moet dus echt worden nagedacht. Dit maakt dat het spel van de kids veel tactischer is geworden.

Nerf N-Strike Elite Trilogy DS-15

Modulair

Ook deze gun heeft weer een rail. Daarmee kunnen kids onderdelen van andere Nerf guns erop zetten. Zo kan de gun verder naar smaak worden aangepast. Ook zijn er haken voor een schouderriem. Ideaal voor kids die deze gun wat zwaar vinden.

Gebruikservaring

Wat opvalt in het spel, is dat de Nerf N-Strike Elite Trilogy DS-15 echt voor wat grotere kinderen is. Het pompen mag best met wat kracht en snelheid gebeuren. Bovendien heb je de handen wat ver uit elkaar staan om deze gun te gebruiken. Hierdoor adviseer ik hem voor kinderen in de leeftijd 8+.

Conclusie: Nerf N-Strike Elite Trilogy DS-15

De Nerf N-Strike Elite Trilogy DS-15 is heel wat anders dan wat we de afgelopen jaren van Nerf hebben gezien. Wat is deze gun TOF! In het spel zien we wel dat kinderen al heel snel moeten herladen. Wellicht kan Hasbro met een accessoire komen zodat je nog meer magazijnen mee kunt nemen. Verder zien we hier wel een succes in.

Nerf N-Strike Elite Trilogy DS-15 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.