Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de BG MetroBag Dark Grey 15″ met 4.5 sterren.

The Good
 • Stijlvol en slim anti-diefstal design.
 • Uitgerust met een laptopvak
 • Verborgen opbergvak voor telefoon
 • Waterafstotende materialen + extra regenhoes
 • USB-oplaadpoort in de schouderband
 • Vakje voor portemonnee met RFID-beveiliging.
The Bad
 • Geen

BG MetroBag Dark Grey 15″ kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Gebruikte je in het verleden een rugtas om alleen wat spullen in te rammen? Ik ook, maar BG Berlin maakt rugtassen 2.0. Stijliconen, Gadgets, Anti diefstal en gewoonweg prachtig! Check de review van de Metrobag 15″ Dark Grey van BG Berlin.

De rugtas van BG Berlin is gewoonweg een plaatje. Superstrak qua design en boordevol handige snufjes. Daarnaast kan je in deze rugtas heel veilig je laptop kwijt en natuurlijk nog heel veel andere spullen. Ben je student, reiziger of kantoormennke, dan is deze rugtas echt iets voor jou.

Anti-diefstal 2.0

De Metrobag 15″ Dark Grey van BG Berlin is een anti-diefstal rugtas. Dat uit zich op verschillende fronten. Zo is deze veilige rugtas uitgerust met diverse slimme oplossingen. Wat dacht je van een ritssluiting die niet te openen is als jij de tas op je rug draagt of een verborgen quick-access telefoonvak. Je ziet aan de buitenkant geen rits, geen opening of knoopvakjes, helemaal niets. Niemand kan jouw rugtas openen als jij rustig onderweg bent.

Wat heel gaaf is, is dat BG Berlin voor je portemonnee een speciaal vak heeft gemaakt dat uitgerust is met een RFID werend materiaal. De RFID-bescherming (ook wel Radio-Frequency Identification genoemd) is materiaal wat er voor zorgt dat hackers en skimmers niet via elektronische gadgets bij je spullen kunnen komen. Je hoort wel eens van snufjes waarbij mensen alleen maar langs je bankpas hoeven te lopen om binnen een paar seconden geld van je rekening te trekken. Met dit RFID werende vakje is jouw portemonnee gewoon veilig.

Gadgetssss

De Metrobag 15″ Dark Grey van BG  heeft wat extra snufjes aan boord zoals de handige USB-oplaadpoort, die je op de foto’s ziet aan draagband. Zo kun je een Powerbank in je tas, aansluiten aan de USB poort en zo gemakkelijk je telefoon aansluiten. Megatof!
Ook vind je onderaan de tas, verborgen een extra vak waar een regenhoes in zit! Dankzij de smartsleeve op de achterkant kan je de tas ook gemakkelijk over de trolley van van je koffer schuiven!

Materiaal

De zachte en ademende mesh-stof op de rugzijde zorgt ervoor dat je geen plakrug krijgt in de zwoele zomerdagen en de reflecterende strepen op de BG Berlin zorgen voor extra veiligheid als je ’s nachts op pad gaat.

 • Volume in liters 13,6 L
 • Hoogte 42 cm
 • Breedte 36 cm
 • Diepte 15 cm
 • Gewicht 1588 gram
 • Materiaal Polyester

Inhoud

De tas geeft ruimte voor een inhoud van 13,6 liter. Het laptopvak kan laptops tot 15 inch goed beschermen, wil je een grotere laptop verplaatsen in je tas, dan kun je ook kiezen voor een 17inch tas. Deze is echt wel iets groter en daardoor een slagje minder mooi. Naast je laptop kun je ook een tablet kwijt in een beschermd vak in. Al je elektronica, documenten en reisspullen kun je veilig en handig wegstoppen in de insteek- en ritsvakken van de Metrobag.

Conclusie

De Metrobag 15″ Dark Grey van BG Berlin is de tofste rugtas ook. Stijlvol, strak en licht van gewicht boordevol handige en veilige oplossingen voor al je waardevolle spullen. Moet je aan de rugtas? Dan is de Metrobag echt je allereerste keuze!

 

 

 

BG MetroBag Dark Grey 15″ kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.