Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

VanMoof introduceert diefstalbeveiligde smartbike

De fietsen van VanMoof vielen altijd al op door het bijzondere design van het Amsterdamse fietsenmerk. Gisteravond lanceerde het merk haar nieuwste SmartBike met een hele bijzondere anti-diefstalgarantie.

Het smart fietsslot van de VanMoof werkt op basis van een Android / iOS app. Via een bluetooth verbinding communiceert de app met het slot. In het frame zit een touchpad en display weggewerkt zodat je jouw snelheid kunt aflezen. Ook de lichten worden automatisch geschakeld op de SmartBike. Het geheel weegt 15 kilo.

VanMoof-Fiets

Wordt de fiets gestolen, kun je via VanMoof het Bike Hunters team inschakelen. Dit team krijgt twee weken de tijd om jouw fiets terug te vinden. Lukt dit niet, wordt jouw fiets vervangen. Je moet wel een fee van €98 per keer betalen, dus probeer toch maar gewoon te onthouden voor welke kroeg je jouw fiets hebt geparkeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.