Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de ACT USB-C to HDMI 4K Connection Cable AC7015 met 5 sterren.

The Good
  • Doorgifte tot 4K 60Hz
  • HDCP 2.2 ondersteuning

ACT USB-C to HDMI 4K Connection Cable AC7015 kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Het Nederlandse ACT produceert ook USB-C naar HDMI kabels. De ACT USB-C to HDMI 4K Connection Cable kan beeld tot 4K doorgeven. Dit weekend heb ik deze kabel uitgebreid getest.

Unboxing

In de verpakking van de ACT USB-C to HDMI 4K Connection Cable vinden we de kabel en de nodige documentatie. Meer hebben we ook niet nodig.

Specs

De kabel meet 1,8 meter lang. Voor het doorgeven van beeld, maakt de kabel gebruik van DP Alt Mode. Niet iedere USB-C kabel is daarmee uitgerust. Onze MacBook Pro heeft hem op de poorten links en onze MateBook 13 heeft hem alleen op de USB-C poort rechts. Het gros van de smartphones ondersteund dit ook en zal het display spiegelen op je TV. Huawei en Samsung smartphones schakelen naar desktop modus zodat je eigenlijk desktop PC’s op basis van Android voor je hebt.

De kabel is geproduceerd met ondersteuning voor HDMI 2.0. Wanneer je TV wilt kijken, ondersteund de kabel HDCP 2.2 beveiliging. Ziggo Go kan daar niet mee overweg, maar Netflix en Disney+ juist wel. Ideaal.

Conclusie: AC7015 ACT USB-C to HDMI 4K Connection Cable

De AC7015 ACT USB-C to HDMI 4K Connection Cable moet één ding doen, en dat doet hij tot in de puntjes perfect. Vooral HDCP wil nogal eens ontbreken op dit soort producten waardoor je bijvoorbeeld geen Netflix kunt kijken via de kabel. Dat is bij ACT dus allemaal op orde.

ACT USB-C to HDMI 4K Connection Cable AC7015 kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.