Handige en leuke reisgadgets

Ga je op reis, dan heb je veel te regelen. Je vluchten, hotels en natuurlijk is een reisverzekering ook belangrijk. Met een goede reisverzekering ben je goed gedekt, maar het voorkomt geen vervelende situaties. Daarvoor kun je handige reisgadgets inzetten. Reisgadgets zorgen ervoor dat je tijdens je reis van iets meer comfort kunt genieten. Daarom hierbij enkele handige reisgadgets.

Fold up bottle

Ga je op reis naar een warm land, dan is het belangrijk om veel te drinken. Een goede en stevige waterfles is daarbij onontbeerlijk. Meestal zijn dit kunststof flessen, zodat als de fles leeg is je weinig gewicht hoeft mee te dragen. De fold up bottle maakt het je nog gemakkelijker. De fles is van siliconen en er past 600 milliliter water in. Helaas vergt water nu eenmaal wat gewicht. Maar eenmaal leeg, is de fles ultralicht en kun je de fles opvouwen tot een heel klein pakketje. Hierdoor creƫer je met de de fold up bottle meer ruimte in je rugzak en koffer. En daar wordt elke reiziger gelukkig van.

Bottle light

Reis je naar een omgeving waar weinig of geen stroomvoorzieningen zijn? Dan kun je 's avonds in het donker komen te zitten. Daarom is er de bottle light. De naam zegt het al, dit is een handig ledlampje in de vorm van een flessenkurk. Het enige wat je nodig hebt is een lege fles. Daarin stop je de bottle light en je hebt een volwaardige lamp. De bottle light gaat zeker drie uur mee voordat je deze moet opladen. Opladen duurt maar een uurtje bij volledig opladen.

Lockjaww telefoonhouder

Steeds meer mensen reizen low budget. Ook voor het vliegen. Wanneer je gebruikmaakt van een budgetmaatschappij dan krijg je minimale eisen. Bij vliegtuigen van deze maatschappijen zit er geen schermpje in de stoel voor je, voor vermaak tijdens de vlucht. Dit hoeft ook niet, want er zijn tegenwoordig mogelijkheden genoeg met op je eigen smartphone. Je kunt daarbij de Netflix-app openen en je de gehele vlucht bezighouden met films en series. Nadeel is alleen dat je je smartphone moet vasthouden of dat deze ruimte inneemt op je tafeltje. Dit los je op met de Lockjaww-telefoonhouder. Een mooie kleine en compacte telefoonhouder die je klemt aan je tafeltje. Nu kun je op je smartphone films kijken, zonder dat je je smartphone hoeft vast te houden.

Lockjaww

Opvouwbaar koffiefilter

Voor menigeen start de dag niet goed zonder een goede bak koffie. Maar hoe doe je dat als je ergens afgelegen wakker wordt in een tentje? Een koffieautomaat meenemen gaat niet en je hebt geen stroom. De opvouwbare koffiefilter van maar 11 gram is de oplossing. De filter hang je boven een koffiemok, je doet er wat koffie in en je schenkt er heet water op. Als je heet water kunt maken. Je kopje koffie is klaar! Na gebruik spoel je het filter weer gemakkelijk af en berg je het weer op. Zonder dat de filter ruimte inneemt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram