De CES is nog een paar weken van ons verwijderd, maar LG laat alvast zien welke monitoren ze dit jaar mee slepen naar het event in Las Vegas. En ja, onze Albert Zeeman zal daar ook dit jaar weer aanwezig zijn om verslag te doen!

LG 2020 UltraFine

Het nieuwe LG UltraFine Ergo-Display (model 32UN880) meet 32 inch en heeft een 4K resolutie. Het is een USB-C One Cable oplossing. Dat wil zeggen dat alle apparaten op de monitor worden aangesloten, inclusief de lader van jouw laptop. Zo hoef je maar met één USB-C kabel te verbinden om met al je hardware aan de slag te kunnen.

LG UltraFine 2020 Lijn

Het Ergo deel komt van de nieuwe monitorsteun die wordt meegeleverd. Deze laat je de monitor in alle vrijheid draaien. De standaard komt met een beugelklem waarmee je hem vast zet op het bureau. Zo heb je geen last meer van een grote voet. Bovendien heeft LG een one-click mount bedacht.

LG 2020 UltraGear

Gaming is groot voor LG, dus brengt het drie modellen (modellen 27GN950, 34GN850 en 38GN950) mee in de UltraGear lijn. De modellen lopen van 27- tot 38 inch. De nieuwe monitoren zijn geschikt voor 4K resoluties en laten zich ook aansturen met Nvidia G-Sync en VESA DSC HDR. De displays hebben een responsetijd van 1ms.

LG UltraGear 2020 Lijn

LG 2020 UltraWide

Zoek je een nog sterkere entertainment beleving, dan brengt LG een nieuwe UltraWide monitor (model 38WN95C) mee die eveneens een responsetijd van 1ms heeft. Het gaat om een curved UltraWide van 38 inch met een 144Hz IPS display erin en Nvidei G-Sync ondersteuning. De beeldplaat kan 100% van het DCI-P3 kleurengamma laten zien, wat interessant is voor creatieve professionals. De monitor is voorzien van Thunderbolt 3 om de aansturing zo gemakkelijk mogelijk te maken. LG is naar eigen zeggen marktleider in dit segment en dat snappen we wel. LG was er vroeg bij. Het gros van de GadgetGear.nl content wordt inmiddels ook op 32:9 UltraWide monitoren ontwikkeld, al zijn die van een ander merk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.