Hyper lanceert een Kickstarter voor haar 100 Watt lader

Hyper HyperJuice GaN

Is een lader voor je laptop, tablet of smartphone Kickstartwaardig? Hyper heeft in ieder geval een goed verhaal. Haar nieuwe Hyperjuice lader is gemaakt op basis van GaN. Daarmee levert het kleine kastje een laadstroom over USB van maximaal 100 Watt.

Hyper HyperJuice GaN Exploded View

De nieuwe Hyper HyperJuice is een lader zo groot als een pakje speelkaarten. Door gebruik te maken van GaN, is de elektronica in de lader erg klein geworden. Daarnaast verspilt de lader minder energie. Hierdoor kan er tot 100 Watt worden geleverd. Meer dan een MacBook Pro 15 inch nodig heeft en gelijkwaardig aan wat een groeiend aantal Windows 10 laptops met USB-C nodig heeft.

Hyper HyperJuice GaN

Om het laadcomfort verder te vergroten, heeft Hyper vier USB poorten geplaatst. Het gaat om twee USB-A poorten en twee USB-C poorten. Beide USB-C poorten kunnen tot 100 Watt leveren. De USB-A poorten kunnen tot 18 Watt leveren. Uiteraard kun je vier apparaten aansluiten, maar ze moeten de totale 100 Watt delen.

De lader zou niet warmer worden dan 60 graden Celsius, wat veilig is. Hyper levert de lader met adapters voor alle grote landen. De lader krijgt een adviesprijs mee van $99. Op Kickstarter is hij te bestellen voor de helft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.