Homey heeft afgelopen week weer een grote update uitgebracht voor haar smart home platform. Naast een nieuwe website, ligt de focus op Homey Energy. Een nieuw onderdeel dat energieverbruik in huis in kaart moet brengen.

De nieuwe dienst belooft real-time inzicht in het energieverbruik, maar ook in de opwekking van energie in huis. Zo krijg je real-time inzicht in waar jouw energie mogelijk weglekt. Homey maakt hiervoor gebruik van de slimme meter. Daar heb je wel een hulpmiddeltje voor nodig zoals de Plugwise Smile P1.

Ook verzamelt Homey nu op één plek de batterijstatus van al jouw sensoren in huis. Zo zie je precies wie aan vervanging toe is en welke batterij je nodig gaat hebben om de vervanging uit te voeren.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.