Dit is de Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Na een aantal sportwagens en ene vrachtwagen, komt Tesla nu met een pick-up truck. Elon Musk presenteerde het nieuwe werkpaardje van de fabrikant afgelopen nacht.

Tesla Cybertruck

De Tesla Cybertruck zou van nieuwe, harde materialen gemaakt zijn. Een klap van een hamer deert de bolide niet. Hij beschermt inzittenden zelfs tegen kogels. De auto kan zichzelf parkeren, maar bevat ook alles dat handig kan zijn op de werkplek. Denk aan een regulier stopcontact om bijvoorbeeld powertools aan te sluiten, maar ook een luchtcompressor. Het is vooral de vormgeving die wel heel bijzonder is.

Tesla Cybertruck

De nieuwe Tesla Cybertruck moet natuurlijk heel wat kracht in zich hebben. De goedkoopste van de drie uitvoeringen heeft een actieradius van 400 kilometer en een trekkracht van 3.400 kilo. De duurste heeft een bereik van 800 kilometer en trekt maximaal 6.300 kilo. De goedkoopste zal voor $39,900 verkocht worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.