Dit is de Tesla Cybertruck

Na een aantal sportwagens en ene vrachtwagen, komt Tesla nu met een pick-up truck. Elon Musk presenteerde het nieuwe werkpaardje van de fabrikant afgelopen nacht.

Tesla Cybertruck

De Tesla Cybertruck zou van nieuwe, harde materialen gemaakt zijn. Een klap van een hamer deert de bolide niet. Hij beschermt inzittenden zelfs tegen kogels. De auto kan zichzelf parkeren, maar bevat ook alles dat handig kan zijn op de werkplek. Denk aan een regulier stopcontact om bijvoorbeeld powertools aan te sluiten, maar ook een luchtcompressor. Het is vooral de vormgeving die wel heel bijzonder is.

Tesla Cybertruck

De nieuwe Tesla Cybertruck moet natuurlijk heel wat kracht in zich hebben. De goedkoopste van de drie uitvoeringen heeft een actieradius van 400 kilometer en een trekkracht van 3.400 kilo. De duurste heeft een bereik van 800 kilometer en trekt maximaal 6.300 kilo. De goedkoopste zal voor $39,900 verkocht worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram