Modern Family Seizoen 9 DVD
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: Modern Family Seizoen 9 (DVD)

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Weer 22 afleveringen vol goede grappen
  • Leuke verhaallijn
  • Inmiddels is de cast echt enorm sterk

THE BAD

Amerika’s familie met de meeste stereotypen is weet terug. Afgelopen week keek ik alweer het negende seizoen van Modern Family. Daarmee is de serie hard op weg om het succes van Ed O’Neill’s vorige succes, Married with Children, te overstemmen.

Het negende seizoen van Modern Family telt 22 afleveringen vol klein leed. Eigenlijk precies waar we van zijn gaan houden bij deze mocumentary. Alles draait hier namelijk om de familie Pritchett-Dunphy-Tucker.

Voor wie de familie nog niet kent, aan het hoofd van de familie staat Jay Pritchett, een oudere, rijkere ondernemer die een Jonge Mexicaanse vrouw heeft weten te trouwen. Die bracht natuurlijk haar eigen zoon Manny het gezin in, maar inmiddels hebben de twee ook al enkele seizoenen een eigen zoon. Bovendien, in dit negende seizoen, bereidt Manny zich voor op het leven op de universiteit. Hoewel Manny niet de biologische zoon van Jay is, is hij wel al jaren de steun in het begrijpen van zijn vouw.

Bij het gezin Dunphy zijn alle kids inmiddels het huis uit. De moedergevoelens van Claire blijven ongekend sterk en daarmee ook de manier waarop ze zich met het leven van haar koters probeert te blijven bemoeien. Briljant!

En dan het homoseksuele gezin Tucker. Deze twee mannen blijven worstelen met het gedeeld vaderschap. De opvoeding van de hoogbegaafde Lily brengt steeds grotere uitdagingen mee voor de twee. Net als de omgang met de naaste vrienden van de twee.

Extra’s

In de VS is inmiddels het elfde seizoen te zien bij zender AMC. In de jaren heeft de serie de nodige fans opgebouwd. Die fans worden bij FOX niet uit het oog verloren. Op deze uitgave zijn dan ook weer verse bloopers van de acteurs te vinden.

Conclusie: Modern Family Seizoen 9

Modern Family seizoen 9 is wederom een seizoen vol ongemakkelijke situaties en grappen. Hoewel de serie rond seizoen 7 even leek te dippen, is de formule duidelijk weer flink versterkt. Er zit eindelijk weer wat reuring in de familie en ik heb al zin in het tiende seizoen.

Modern Family Seizoen 9 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.