Review: Ewent USB-C Charger met PD

Ewent USB-C Charger EW1315 Verpakking

Power Delivery is dé universele standaard voor laders met een hoog vermogen… en USB-C. Met de Ewent USB-C Charger EW1315 van 18 Watt worden smartphones lekker vlot opgeladen.

Het laadblokje van de Ewent USB-C Charger EW1315 is mooi compact. Ewent heeft haar merk in het zwart op de gematteerd witten body geplaatst. De USB-C plug zelf, zit lekker stevig in de behuizing.

Met een laadsnelheid van 18 Watt, is deze lader precies goed voor de laatste Apple iPhone generatie. Die smartphones kunnen nog niet vlotter laden dan op 18 Watt. Ook de high-end Samsungs zullen met deze lader nog met volle snelheid laden.

Ewent USB-C Charger EW1315 IMG_20191005_162648

Het zijn de snelle Chinezen voor wie 18 Watt mooi is, maar net wat minder. Zo zitten Huawei, Oppo en OnePlus tegenwoordig al tegen de 30 Watt aan. Voor het opladen van een Apple MacBook heb je een zwaardere lader nodig, evenals het opladen van bijvoorbeeld een Chromebook. De lader wordt geleverd met twee jaar garantie.

Conclusie: Ewent USB-C Charger EW1315

Voor de gemiddelde smartphone of iPhone, is de laadsnelheid van de Ewent USB-C Charger EW1315 echt optimaal Alleen sommige vlaggenschip smartphones zullen niet op volle snelheid laden omdat voor hen, 18 Watt simpelweg niet voldoende is. Echter, is de lader voor haar snelheid wel zeer scherp geprijsd en daar gaat het natuurlijk om.

Roger Bruggemann beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • 18 Watt laadsnelheid voor een lage prijs
  • Mooie afwerking

THE BAD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.