Dit is de Renault Zoe 2019

De Renault Zoe heeft een nieuw modeljaar gekregen. Ook de 2019 uitvoering is 100% elektrisch. Zowel het laadvermogen als de actieradius van de wagen zijn vergroot in deze derde generatie.

Zeven jaar geleden introduceerde Renault de volledig elektrische Zoe op de Europese wegen. Nu, in 2019, komen we pas aan bij de derde generatie van deze wagen. Met een nieuwe 52kWh batterij, krijgt deze uitvoering een actieradius van 395 kilometer. Uiteraard onder ideale omstandigheden. Bovendien kan de Zoe geladen worden op 22kW en 50kW DC laders. De elektromotor heeft een vermogen van 100kW.

Om het interieur is de elektrische architectuur aangepakt en is een digitaal instrumentenpaneel geplaatst. Er zijn nieuwe rijhulpsystemen zoals ADAS en standaard is de halogeenverlichting al vervangen voor LED’s. Die zijn bij hetzelfde energieverbruik, veel feller. Verder zijn er innovaties als Renault Easy Connect en Easy Link.

Beschikbaarheid

Vanaf eind oktober staat de Zeo bij de dealer. Met een huurbatterij betaal je €25.390 voor de wagen. Met een koopbatterij betaal je €33.590 voor het goedkoopste model. Een huurbatterij kost tussen de €74 en €124 per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram