We zijn in Londen, bij de presentatie van de OnePlus 7T, 7T Pro en 7T Pro McLaren Edition. De tweede generatie OnePlus smartphones in 2019 met de nieuwe Qualcomm SnapDragon 855+ chipset. Daarnaast gaat OnePlus meer dan ooit voor de gamer met deze series.

Alle foto’s en beelden op deze pagina, zijn geschoten met de OnePlus 7T.

Hands-on met de OnePlus 7T | OnePlus 7T Pro | OnePlus 7T Pro McLaren Edition

Arjan vloog naar #Londen voor de presentatie van de #OnePlus 7T series. In zijn hand lagen de OnePlus #7T, #7Tpro, en de 7T Pro #McLaren edition. Hoewel we nog niet naar #Android 10 en #OxygenOS 10 konden kijken, hadden we wel de OnePlus 7T met Android 10 en OxygenOS 10 bij ons. Sterker nog, deze hele video is op de OnePlus 7T geschoten!https://www.gadgetgear.nl/2019/10/dit-is-de-oneplus-7t-7t-pro-en-7t-pro-mclaren-edition/

Geplaatst door GadgetGear op Zaterdag 12 oktober 2019

OxygenOS

Waarom kiezen gebruikers voor OnePlus. Onderzoek van het merk laat zien dat het gaat om OxygenOS, de grafische schil bovenop Android, Warp Charge, maar vooral het 90Hz display. En ja, dat 90Hz display worden wij ook heel vrolijk van.

OnePlus laat ook zien hoeveel aandacht het besteedt aan de community. Onder anderen met het Open Ears Forum, zoals dat in Amsterdam eerder dit jaar. Rondom OxygenOS konden beta gebruikers ook feedback geven. In totaal zijn 77.000 reacties van gebruikers verwerkt in de laatste update. Zo worden instellingen nu gemakkelijker te vinden en camera’s verbeterd.

Om het 90Hz display nog plezieriger te maken, zijn animaties verbeterd voor de 90Hz displays. Ook kun je apps wisselen wanneer je het toestel in liggende houding vasthoudt. De nieuwe ZEN Mode is niet langer beperkt tot 20 minuten, maar kan ook 30, 40, 50 en 60 minuten worden aangezet.

De nieuwe OnePlus Gallery kan zelf foto’s sorteren en categoriseren. Daarvoor zal het toestel geen afbeeldingen naar de cloud sturen. Hier zet OnePlus in op privacy. Je kunt meer kleuren in de horizon light functie instellen en het OS kan in dark mode worden gebruikt.

De nieuwe toestellen krijgen 2 jaar Android updates. Daarnaast krijgen ze 3 jaar beveiligingspatches. OnePlus is trots op hoe snel het updates verwerkt. Daarnaast is OnePlus de eerste die Android 10 toestellen in het schap legt, in samenwerking met Google.

Ook Google Lens is nu geïntegreerd in de camera app van OxygenOS 10 en het OS is gemakkelijker aan te passen aan jouw voorkeuren.

Android 10

Andrei Popescu, director of engineering bij Android laat Android 10 zien. Met Smart Reply zal de AI op de smartphone worden gebruikt om zelfstandig antwoorden op tekstberichten te suggereren, maar ook heel slim laten zien waar een adres is wanneer je dit in een berichtje toegezonden krijgt.

Dark Theme is de standaard darm mode van Android 10. Net als gebarenherkenning om in Android te navigeren. Iets waar LG al behoorlijk vroeg mee was, maar wat nu dus onderdeel van Android is geworden.

Android 10 Presentatie

Qua privacy bevat Android 10 ook updates. Hierdoor wordt het weer gemakkelijker om te bepalen welke apps en bedrijven bij jouw data mogen. Zo kun je precies zien welke apps jouw locatie opvragen en wellicht doorspelen. Ook kun je aangeven of apps wel of niet op de achtergrond jouw locatie mogen opvragen en laten zien.

Android 10 en OxygenOS 10 updates voor bestaande smartphones

Vanaf de OnePlus 5, krijgen alle toestellen Android 10 en OxygenOS 10.

OnePlus 7T vanaf 17 oktober

De OnePlus 7T wordt het basismodel in deze serie. Het toestel is de direct opvolger voor de OnePlus 7 die we eerder dit jaar hebben getest. Vanaf 17 oktober ligt dit toestel in de winkel. Het toestel komt in de glacier blue versie en frosted silver. De glacier blue versie zijn we al een paar dagen aan het testen en gebruiken we ook voor het beeldmateriaal tijdens deze presentatie.

OnePlus maakt gebruik van de SnapDragon 855+ chipset en UFS 3.0 opslaggeheugen. Je krijgt Warp Charge 30T ondersteuning waardoor dit toestel enorm snel opgeladen kan worden. Warp Chage 30T is 20% sneller dan Warp Charge 30. Het toestel komt ook met Dolby Atmod speaker en een haptic motor voor force feedback tijdens het gamen.

OnePlus 7T

Display

De OnePlus 7T krijgt als basismodel al een 90Hz display. Dit levert een veel soepeler gebruikservaring op. OnePlus noemt dit ook wel haar Fluid Display technologie. Dit display is gebouwd op een AMOLED display met een lichtsterkte van 1.000 nits. Dat is 40% helderder dan de OnePlus 7. Blauw licht is met 42% omlaag gegaan.

Het display is gecertificeerd voor HDR10 en HDR10+ content op Netflix, Amazon Prime en YouTube. De waterdruppel-vormige inkeping voor het display is kleiner en het display heeft een diagonaal van 6.5 inch en een 20:9 beeldverhouding. Hierdoor is het display wat smaller en langer.

Triple Camera

De drie camera’s van OnePlus worden nu in een cirkelvormige camera bump geplaatst. Je krijgt een groothoek camera, main camera en telezoom. Nightscape Mode werkt nu op zowel de main camera als de groothoek. Daarnaast krijg je een macrofunctie. Daarmee kun je details fotograferen vanaf zo’n 2.5 CM. De main camera en groothoek kunnen gebruikt worden om mee te filmen. In onze preview video op Facebook krijg je al een korte impressie van de mogelijkheden.

OnePlus 7T Pro

De OnePlus 7T Pro is de opvolger van de eerder geteste OnePlus 7 Pro. Een smartphone die ik meteen al bestempelde tot dé ultime gaming phone, al konden de camera’s zeker beter.

OnePlus 7T Pro

Het geheugen gaat terug naar 8GB LPDDR4 RAM en opslagruimte ligt op 256GB UFS 3.0. Het Fluid Display van de OnePlus 7T Pro heeft een QHD resolutie. Het toestel krijgt met 4.085mAh één van de grootste accu’s tot nu toe. Natuurlijk draait ook dit toestel op de Qualcomm Snapdragon 855+ chipset. Opladen gebeurt ook hier met Warp Charge 30T.

OnePlus 7T Pro McLaren

OnePlus 7T Pro McLaren Edition

Was de OnePlus 7 Pro nog verkrijgbaar met 12GB werkgeheugen, is het nu alleen nog de McLaren editie. Wil je dus het grootste geheugen, ontkom je ditmaal niet meer aan de McLaren editie en haar papaya oranje kleur. Deze oranje kleur zie je terug in de notificatie slider, om de camera en op de rand op de achterkant van het toestel.

De McLaren editie wordt uitgerust met hetzelfde QHD+ 90Hz AMOLED display. Dezelfde Qualcomm Snapdragon 855+ chipset, maar met een eigen thema en live wallpapers. Alles is McLaren aan dit toestel.

Er komt een speciale case van Alcantara. Hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt voor het interieur van de bolides. En de eerste keer dat je het materiaal in een smartphone case tegen zal komen. Het toestel moet zo prettig voelen als het stuurwiel van de wagens. De case is gebouwd om schokken op te vangen, maar ook de thermische eigenschappen te verbeteren met luchtkamertjes in een honingraad structuur.

Mocht je deze tekst zien, dan zijn we dit verhaal nog aan het updaten en is de presentatie nog niet helemaal afgelopen. Check het verhaal over 5 minuten voor nieuwe feitjes.

Beschikbaarheid

De nieuwe toestellen liggen 17 oktober in de winkel. De OnePlus 7T gaat 549 pond kosten. De OnePlus 7T Pro 699 pond en de OnePlus 7T McLaren Edition 799 pont. De europrijzen zetten we hier later neer. Deze zijn nu nog onbekend.

Oja, en de OnePlus Bullets Wireless 2 komt nu ook in een olijfgroene kleur.

kopen
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.