We waren blij verrast toen Oppo een klein half jaar geleden haar Reno series introduceerde. Nog meer verrast waren we met hoeveel we de innovatieve haaienvin pop-up camera in de Nederlandse straten zagen. En nu… komt de opvolger al.

Oppo heeft zonder twijfel haar zinnen gezet op de aanstaande feestdagen. Net als Huawei en OnePlus, lanceert het merk nog snel even een nieuw vlaggenschip. Bovendien is Oppo camera technisch dé uitdager voor Huawei.

Met de Oppo Reno 2 laat Oppo alvast weten opnieuw met een 48 megapixel main camera te gaan komen. Bovendien is het een quad-camera toestel. Dus je krijgt vier lenzen om mee te fotograferen. Ook daarmee jaagt Oppo hop haar Chinese rivaal.

Oppo richt zich met de Reno series keihard op de creatieve gebruiker. Zo was het merk uitgebreid aanwezig tijdens het Londen Design Festival en opende het in Amsterdam een tijdelijke expositie over smartphone fotografie.

Natuurlijk hebben we de nodige verwachtingen van het, voor ons nog, jonge merk. Het zou goed kunnen dat Oppo, net als OnePlus, voor de Qualcomm Snapdragon 855+ chipset kiest en daarmee één van de snelste smartphones tot nu toe neerzet. We verwachten de haaienvincamera terug en wellicht iets met de accuduur. Android 10 is een no-brainer. Binnenkort weet je meer.

Hoewel de nieuwe generatie er nu keihard aankomt, valt ons overigens op dat de prijs van de eerste generatie nog nauwelijks aan het zakken is. Wil je een koopje op de originele Reno, zal je mogelijk toch ook tot na de presentatie van de Reno 2 moeten wachten. Overigens zegt dit ook iets over de gewildheid van de Oppo Reno series.

De presentatie van de Oppo Reno 2 vindt plaats op 16 oktober om 15:00 en is dan live te streamen. GadgetGear.nl is erbij en zal al snel met een eerste indruk van het toestel komen.

Bovenstaande afbeelding laat de Oppo Reno en Oppo Reno 10x Zoom zien.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.