De introductie van de OnePlus 7T series komt steeds dichterbij. Daarmee zal het Chinese merk meteen een stevige primeur krijgen. Niet een Google partner als Samsung mag als eerste Android 10 toestellen gaan verkopen, maar OnePlus.

De voordelen van Android 10 met OxygenOS

Android 10 met OxygenOS zal de OnePlus gebruiker veel voordelen opleveren. Zo is privacy veel beter geregeld. Als gebruiker bepaal je nu zelf welke gegevens op de telefoon worden gedeeld. Ook kun je zelf kiezen wanneer apps jouw locatie mogen weten en wanneer niet.

Met Smart Reply gaat Android nu slimme acties doen wanneer je bezig bent met de berichten app. Niet alleen krijg je voorgestelde antwoorden om te versturen. Wanneer je bijvoorbeeld afspreekt samen naar een restaurant te gaan, kun je vanuit de berichten app direct de navigatie starten.

De gebarenherkenning is verbeterd. Hierdoor kun je sneller en gemakkelijker door het toestel navigeren. Met de dark modus wordt de accuduur van het toestel verlengd, maar maak je in de avonduren ook rustiger gebruik van jouw smartphone.

De OnePlus 7T Series

De OnePlus 7T series zal 10 oktober gepresenteerd worden. GadgetGear.nl zal er dan bij zijn in Londen. Gisteren konden we je al vertellen dat de toestellen nu ook door CoolBlue verkocht gaan worden.

De getoonde afbeelding is van de OnePlus 7.

kopen
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.