OnePlus Warp Charge 30 Car Charger met Oneplus 7 Pro
Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnePlus 7T-Series ook verkrijgbaar bij CoolBlue

Er was een tijd dat je de Android smartphones van OnePlus alleen bij het bedrijf zelf kon kopen, en alleen op uitnodiging. De laatste jaren maakt het bedrijf enorme slagen als het gaan om de verkrijgbaarheid. De toestellen waren al verkrijgbaar via BelSimpel en T-Mobile, maar ook CoolBlue mag ze in haar (virtuele) schappen leggen.

“We zijn zeer enthousiast over de samenwerking met OnePlus”, zegt Arthur Steijvers, Coolblue Manager Telecom. “Waar OnePlus zeer goed naar hun eigen gebruikers luistert bij het ontwikkelen van nieuwe telefoons, luisteren wij zeer goed naar onze klanten bij het bouwen van de beste klantervaring rond de aankoop van een nieuwe telefoon. Samen kunnen we nog beter onze klanten helpen in de zoektocht naar ‘de beste telefoon voor jou’.”

De samenwerking komt zo’n twee weken voor de lancering van de OnePlus 7T-Series in Londen. Die serie zal de eerste serie zijn die CoolBlue zal gaan verkopen. Niet alleen in haar webshop, maar de toestellen krijgen ook fysieke schapruimte in de 12 CoolBlue winkels die in Nederland gevestigd zijn.

De nieuwe OnePlus 7T series zal op 10 oktober worden gepresenteerd. OnePlus houdt dan haar wereldwijde launch in Londen, maar ook in Den Haag zal een launch event plaatsvinden. Tickets voor de events zijn via OnePlus verkrijgbaar.

De foto boven dit artikel betreft de originele OnePlus 7 Pro.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.