Nieuwe Google Nest Mini krijgt een wallmount

Google Nest Mini Tekening

Het lijkt erop dat Google haar Google Home Mini een refresh gaat geven. Niet alleen krijgt het kleine Google Assistant speakertje mogelijk een nieuwe naam, hij krijgt ook een wallmount.

De kleine speaker gaat mogelijk hernoemd worden naar Google Nest Mini. Daarbij wordt Home in de titel verruild voor het merk Nest. Waarschijnlijk zal ook de verpakking meer in de stijl van Nest worden uitgeveord.

De nieuwe uitvoering, die gelekt is door MySmartPrice, krijgt van Google ook een wallmount mee. Zo kun je hem gemakkelijk aan de wand hangen. De vorm leent zich hier prima voor. Overigens moet je je niet teveel voorstellen van deze wallmount. Het is niet meer dan een gat met een gleuf in de bodemplaat. Zo kan hij aan een schroef blijven hangen.

Vermoedelijk zal Google ook de geluidskwaliteit van de kleine speaker opwaarderen. Die is nu aardig, maar zeker niet bijzonder. De nieuwe Google Nest Mini zal waarschijnlijk gepresenteerd worden rond de herfst, op het Made by Google evenement.

Google Nest Mini kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Google Nest Mini kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl