IFA: Michael Kors introduceert drie nieuwe smartwatches

Op basis van de Qualcomm Snapdragon Wear 3100, introduceert de Fossil groep drie nieuwe smartwatches. Alle drie onder de merknaam van Michael Kors.

Michael Kors Lexington 2, Michael Kors Bradshaw 2

Deze twee high-tech klokjes zijn voorzien van nieuwe speakers. Hierdoor moet het gemakkelijker zijn telefoongesprekken via de smartwatch te voeren. Om dit mogelijk te maken, introduceert het merk wel een speciale Michael Kors app die naast de Wear OS app draait.

Michael Kors Access Lexington 2

De klokjes krijgen een batterijbesparende modus met vier instellingen. Daarmee zouden de horloges meerdere dagen mee kunnen, maar het persbericht doet hier geen specifieke uitspraken over.

Ze komen nu met 8GB opslagruimte voor nog meer content. Dit zal deels al in gebruik zijn omdat Fossil de apps Cardiogram, Noonlight en Spotify standaard op de horloges zet.

Michael Kors Access MKGO

Het topproduct uit de nieuwe lijn is de Michael Kors Access MKGO. Deze krijgt een hartslagmeter mee, maar ook een eigen GPS. Zo kun je uit sporten zonder je smartphone mee te nemen. Je kunt een draadloze headset met het klokje koppelen voor muziek tijdens het sporten en met NFC kun je in de toekomst Google Pay gebruiken.

Michael Kors Access MKGO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram