Honor heeft tijdens de IFA ook haar nieuwe uitvoering van de Honor 20 Pro laten zien. De Icelandic Frost in een witte Android smartphone met een bijzondere tint.

Honor 20 Updates

De nieuwe kleur van de Honor 20 Pro is geïnspireerd op het Jökulsárlón gletsjermeer in IJsland. Honor gebruikt hiervoor, naar eigen zeggen, als eerst een speciaal dynamisch, holografisch design. Deze nieuwe uitvoering zou eind november in Nederland te koop moeten zijn.

Honor 20 Pro Icelandic Frost

Honor brengt ook de beta van EMUI 10.0 en MagicUI 3.0 in het vierde kwartaal uit. Zo krijgen Honor gebruikers met deze updates een compleet nieuw uitziende interface die waarschijnlijk al een beetje laat zien wat we van HarmonyOS op nieuwe apparaten mogen gaan verwachten.

Honor Band 5

De Honor Band 5 is de nieuwe sportband van Honor. Deze sportband valt in de nieuwe smart home strategie van Honor. Met het bandje, dat in Nederland €30 gaat kosten, kun je niet alleen je sportieve prestaties bijhouden, maar ook jouw slaap.

Honor Band 5

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.