IFA: Fossil lanceert nieuwe Emporio Armani en Diesel Smartwatchlijnen

Na gisteren de nieuwe smartwatchlijn met met Michael Kors aangekondigd te hebben, ging Fossil vandaag verder met de aankondiging van nieuwe lijnen in samenwerking met twee andere modemerken; Emporio Armani en Diesel.

Emporio Armani Smartwatch 3

In combinatie met Emporio Armani wordt de Smartwatch 3 gelanceerd. De focus ligt hier bij een geoptimaliseerde batterijduur, de aanwezigheid van een luidspreker en meer geheugen met een lichter ontwerp. De horloge wordt geleverd in een lichtgewicht zwarte aluminium behuizing met kleurrijke accenten van blauw, groen, geel, oranje en zilver die zijn afgeleid van sportieve elementen van de confectielijn, terwijl een geheel matte zwarte versie wordt geleverd in een roestvrijstalen mono-link armband.

Smartwatch 3 (klikbaar)

Fossil optimaliseert de batterijduur middels een eigen ontwikkelde smartwatch-ervaring die vier instellingen voor de levensduur van de batterij biedt waardoor een langere levensduur van de batterij mogelijk is. Met de ‘Extended Battery Mode’ kan de gebruiker meerdere dagen kan profiteren van een enkele oplaadbeurt terwijl essentiële functies als de weergave van meldingen en de hartslagmeter nog steeds functioneren.

Techsheet (klikbaar)

 

Diesel Axial Smartwatch

Het design van de Axial Smartwatch is geïnspireerd door het brutalisme van de 20ste eeuw. De robuust afgewerkte horloge met aluminium uurwerk moet het apparaat een eigen uitstraling geven. De Diesel Axial is verkrijgbaar in gunmetal, zilver en bronskleurig stainless steel, met drie horlogebandjes waaruit je kan kiezen: zwart leder, blauw denim, of gunmetal roestvrij staal.

Axial (klikbaar)

De nieuwe zaken die voor de Emporio Armani Smartwatch 3 geïntroduceerd werden vinden we ook op de Axial terug, dus een speaker en de extented batterymodus.

Techsheet (klikbaar)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events