IFA: De indrukwekkende Meural Canvas II

Een schilderij aan de wand. Samsung interpreteert dit als een TV die schilderijen weergeeft wanneer deze uitstaat. Netgear ziet dit als een speciale monitor die ergens aan de wand hangt. En dat blijkt enorm mooi te zijn.

Tijdens de IFA liet Netgear haar nieuwe Meural Canvas II lijn zien. Interactieve schilderijen met meerdere lijsten en in twee formaten. Aangestuurd met een app. Als gebruiker kies je zelf de kunst, maar kun je ook kunstwerken toevoegen. Eventueel is een abonnement beschikbaar waarmee je direct toegang krijgt tot een brede selectie kunstwerken. Wanneer je de Meural Canvas II aan de muur draait, worden de kunstwerken die zijn geselecteerd, bijgeknipt. Er zit ook een gebarensensor in. Je kunt schilderijen daarmee letterlijk wegvegen.

Meural Canvas II

De Meural Canvas II komt in een 21,5 inch en in een 27 inch HD versie op de markt. Beiden in een 16:9 beeldverhouding. Die beeldverhouding is mogelijk gekozen omdat het gros van de monitoren op deze beeldverhouding van de band rollen.

Beschikbaarheid

  • 19x29 frame met 27-inch HD display in wit of zwart  - € 849,-
  • 19x29 frame met 27-inch HD display in donker of licht hout - € 899,-
  • 16x24 frame met 21.5-inch HD display in wit of zwart  - € 649,-
  • 16x24 frame met 21.5-inch HD display in donker of licht hout - € 699,-
  • Swivel Mount - € 49,-
  • Jaarlijks lidmaatschapsabonnement op de Meural kunstbibliotheek is € 65,-

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram