Steve Jobs en Disney onderdeel Pixar hadden een lange relatie met elkaar, maar dat is niet de enige relatie tussen Disney en Apple. Ook in het Apple bestuur zat een topman van Disney, tot deze week.

Topman Bob Iger verlaat namelijk de raad van bestuur bij Apple. De reden is pure integriteit. Disney is druk bezig haar Disney+ netwerk klaar te krijgen voor een wereldwijde release. Daarmee neemt het grote entertainmentbedrijf het op tegen Netflix. Maar ook tegen Apple. Met Apple TV+ gaat Apple ook een TV streaming dienst introduceren. Daarmee zou de integriteit van Iger op het spel komen te staan. Na acht jaar zwaait de topman dan ook af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.