Het succes van Instagram gaat nog meer vruchten afwerpen voor moedertje Facebook. Als we het Amerikaanse adWeek mogen geloven, gaat het aantal advertenties op het netwerk verdubbelen.

Het zou in eerste instantie om een test gaan onder een kleine groep gebruikers. Waarschijnlijk om de acceptatie af te tasten. Of om te kijken hoe veel advertenties nog acceptabel zijn. Er is immers een punt waarop de gebruikerservaring sneuvelt onder de advertentiedruk.

Het idee is echter om het aantal advertenties in de Instagram Stories te verdubbelen. Momenteel wordt de Stories functie dagelijks door 500.000.000 mensen bekeken. Bovendien zou Instagram door Facebook onder druk zijn gezet om meer omzet op te leveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.