Logo GadgetGear.nl
LSC producten van Action
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ook Action verkoopt smart home lampen en meer van Tuya

Het was even schrikken in de Action…. Net waar je het niet verwacht, kun je groots smart home producten inslaan. Daarbij verkoopt Action met het merk LSC, hetzelfde systeem als Woox, HiHome en Archos.

De smart home producten van Action zijn te vinden onder het merk LSC. Dit is een merk van Electra Cirkel Retail B.V. Dat bedrijf koopt de techniek en de app in bij Tuya. Ook de Nederlandse smart home merken Woox en HiHome laten de chipsets door Tuya produceren.

LSC producten van Action

Het voordeel is dat je de producten van de merken door elkaar heen kunt gebruiken. Zolang je één van de apps van de deelnemende merken gebruikt, kun je alle apparaten van Tuya aansturen. En in het geval van LSC is dat bijzonder handig.

Wanneer je een custom app bij Tuya laat produceren, is de integratie met Goolge Home en Amazon Alexa geen enkel probleem. Maar voor IFTTT ondersteuning, moet je een flinke som afdragen aan IFTTT. Niet ieder merk doet dit. Op de verpakkingen van LSC is IFTTT ook niet te zien. Download je de Tuya Smart Life app, om maar een voorbeeld te noemen, kun je de LSC producten toch aan IFTTT koppelen.

Het assortiment bestaat uit verschillende LED lampen, lightstrips, remotes, sensoren en zelfs een direne. Let op, het plaatsen van een sirine op de buitengevel van een woning is verboden in Nederland.

3 reacties

  1. Zijn de lampen om zonder wifi te besturen maar met afstandsbediening bijvoorbeeld i.v.m bezoek die ook de lampen moeten kunnen bedienen – ook als de wifi er weer eens weigert

    1. Heb 3 remote controllers gekocht om de 5 lampen te bedienen, geen van de 3 maakt verbinding met de lampen geen enkel lamp. Gehele set van 5 lampen, sensor, sirene gaat dus terug, heb er niks aan als het niet werkt zoals het zou moeten. Goedkoop blijkt toch weer duurkoop hou het wel bij m’n Philips hue.

      1. Dan heb je iets fout gedaan. Ik heb meerdere afstandsbedieningen en meerdere lampen. Alles werkt naar behoren.

        J.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.