Tuya gaat Matter ondersteunen

Het Tuya smart home platform is redelijk groot doordat vele merken de producten verkopen. Ook hier in Nederland waar je Tuya producten onder anderen tegenkomt onder de merken Woox, HiHome, Smart Connect (Action), Calex, Geeni, Archos en HEMA.

Tuya liet in deze CES week weten dat het ook ondersteuning gaat leveren voor het nieuwe Matter protocol. Dit nieuwe protocol krijgt bijval van bedrijven als Google, Amazon en Apple en zou daardoor al snel de leidende standaard in smart home kunnen worden. Matter is ontstaan vanuit de Zigbee alliance. Vele Zigbee fabrikanten zoals Signify waren er al vroeg bij met de ondersteuning van Matter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram