Nieuwe Snapchat bril fotografeert in 3D

Snap, het moederbedrijf van Snapchat, heeft een nieuwe versie van haar eigen bril spectacles aangekondigd. Het gaat om een versie met twee cameralenzen. Hierdoor kan 3D data worden vastgelegd voor 3D effecten.

De camera’s zitten beiden naast de brillenglazen van de bril. Doordat deze, net als de ogen, uit elkaar staan, kunnen ze diepte waarnemen. Door de grote afstand, zal dit nauwkeuriger gebeuren dan met een smartphone.

Snap Spectacles 3

De camera’s filmen op 60 frames per seconde in 720p HD. Voor een ruimtelijk geluid, worden vier microfoons in de bril gebruikt. De opgeslagen video’s worden meteen naar de smartphone gestuurd. Daar kunnen ze meteen Snapchat op worden gestuurd. Uiteraard laat Snap het ook toe de video’s en foto’s eerst te bewerken.

De Snap Spectacles 3 zou in het najaar in de schappen moeten liggen, voor zo’n €370.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram