Kingston introduceert A2000 NVMe PCIe SSD’s

Kingston A2000 NVMe PCIe SSD

Kingston heeft deze week naar nieuwste SSD’s gepresenteerd.  Het gaat daarbij om de nieuwe serie A2000 NVNe PCIe SSD’s. Deze maken gebruik van de M.2 connector en gericht op gebruikers met een lager budget.

Kingston A2000 NVMe PCIe SSD

Met de NVMe PCIe SSD’s richt Kingston opnieuw haar pijlen om de markt voor 3D NAND geheugen. De nieuwe drivers moeten pieksnelheden van 2.000MB per seconde kunnen bereiken. De drives beschikken over ondersteuning voor eDrive voor gebruik in combinatie met bitlocker. De SSD kan zelf data 256-bit versleutelen en ondersteund ook TCG Opal 2.0 voor anti-virus oplossingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.