Ewent Play komt met een compleet nieuwe lijn gaming gear

Ewent Play PL3350 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord

We hebben afgelopen maand al even met wat vroege samples mogen spelen. Hoewel Ewent Play nog niet tot de grote internationale spelers behoort, laten de Nederlanders toch al een dijk van een kwaliteit, voor weinig zien. Zojuist hebben ze de hele lijn gepresenteerd.

Wat opvalt aan de lijn, is dat Ewent overal RGB LED’s heeft verstopt. Maar… Ewent laat de aansturing direct vanuit de hardware gebeuren. Jouw PC hoeft dus geen rekenkracht te verliezen aan toffe animaties en kleurtjes. Keerzijde is natuurlijk wel dat je wat minder keuze hebt… ‘elk voordeel heb z’n nadeel’.

Ewent Play PL3301 RGB Gaming Muis

De Ewent Play PL3301 RGB Gaming Muis bevat een instelbare optische sensor. Tijdens het gamen schakel je tussen 1.200-2.400-3.200 en 4.800 DPI. Deze knop zit net achter het scrolwiel. Ewent voorziet de kabel van een nylon buitenmantel.

Ewent Play PL3321 RGB Gaming Headset

De Ewent Play PL3321 RGB Gaming Headset is een over-ear headset. Hij bevat een passieve volumeregelaar en mute knop. Eigenlijk wat we ook gewend zijn van de Roccat NOZ en de Razer Kraken X. Echter laten de Nederlanders zien dat je voor die headsets misschien toch nog wat teveel betaald. In onze review lees je er binnenkort alles over.

Ewent Play PL3341 RGB Gaming Muismat

Wil jij LED’s in je muismat? Krijg jij LED’s in je muismat. Ik geef toe, ik ben er helemaal dol op. Sinds de Razer Gliathus Chroma muismat hier ligt, is het licht een soort oriëntatiepunt geworden dat ik mis wanneer ik ergens anders aan het gamen ben. Ja, de Ewent Play PL3341 RGB Gaming Muismat zullen we zeker met de veel duurdere Razer vergelijken.

Ewent Play PL3350 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord

Ewent sluit af met de Ewent Play PL3350 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord. Uiteraard is het toetsenbord voorzien van een Windows lock toets zodat je niet onverwacht uit je game knalt wanneer je per ongeluk de Windows toets indrukt. De toetsen zijn voorzien van anti-ghosting en er zijn 12 mediaknoppen. Pro gamers kunnen ook macro’s instellen. Deze worden in het geheugen van het toetsenbord zelf opgeslagen.

Ewent Play kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ewent Play kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl