Dit is de Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Het is niet de Nintendo Switch Mini geworden, zoals laatst de geruchten gingen, maar de Nintendo Switch Lite. Een kleinere Nintendo Switch die waarschijnlijk de 3DS familie gaat vervangen. Hij is gemaakt om mee op pad genomen te worden en de controllers zitten vast.

De Nintendo Switch Lite komt in het geel, grijs en turquoise. In tegenstelling tot de Nintendo Switch, is de Nintendo Switch Lite niet aan de TV te koppelen. Alleen 720p gaming dus en daarmee mogelijk net iets lichtere hardware. Ook bestaat de D-pad nu uit één onderdeel in plaats van vier losse knoppen.

De Infrarood sensor onder het rechter deel van de controller, is geschrapt. Is niet nodig op deze Lite uitvoering. Ook de HD trilfunctie heeft het veld geruimd. Voor games die afhankelijk zijn van de Joy-Con functies, kun je een los setje aanschaffen en koppelen. Denk aan 1-2 Switch.

Uiteraard zijn games die afhankelijk zijn van een extern display ook niet speelbaar. In het YT filmpje laat Nintendo’s Yoshiaki Koizumi zien hoe je dit op een verpakking kunt lezen. Over de eShop worden geen aanwijzingen gegeven, maar we gaan er voorzichtig vanuit dat Nintendo daar op zal filteren.

De Nintendo Switch Lite ligt 20 september in de winkel. Op 8 november, zal Nintendo een speciale Nintendo Switch Lite Zacian & Zamazenta Edition op de markt brengen, met lichtblauwe en magenta knoppen en illustraties van de twee nieuwe Legendary Pokémon uit Pokémon Sword en Pokémon Shield.

Nintendo Switch Lite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events