Gelekt: Nintendo Switch Mini

Nintendo Switch kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Onlangs kwam naar buiten dat Nintendo werkt aan twee nieuwe versies van de Nintendo Switch. Daaruit kwam naar voren dat er mogelijk een 4K-ready versie zou komen. De huidige Switch kan games op maximaal FullHD op het scherm zetten. Nu blijkt er ook een mini op komst.

De Nintendo Switch Mini als vervanger voor de 3DS lijn?

Wat meteen opvalt aan de Nintendo Switch Mini is dat de Joy-Con zijn vervangen. Dat wil zeggen, de controllers zitten aan de console vast. Wel zou Nintendo van plan zijn verschillende accessoires uit te brengen. Deze mini zou mogelijk een vervanger kunnen dienen voor de Nintendo 3DS lijn. Hoewel Nintendo enkele jaren geleden met de New3DS wel een krachtiger handheld presenteerde, was er tot nu toe nog niet echt spraken van enorme sprongen in de kwaliteit van de games. Bovendien wordt met de Switch ook buiten de deur gespeeld.

Nintendo Switch Mini Honson

De naam Mini wordt niet heel veel gebruikt door Nintendo. Eigenlijk alleen maar voor de classic releases van de NES en de SNES. We houden dan ook een slag om de arm of dit een echt lek. Hoe dan ook, deze beelden zijn gevonden op de site van Honson, waar ze verschillende accessoires voor de console aanbieden.

Nintendo Switch kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events