Avontuurlijke vakantie? Nikon introduceert de Coolpix W150

Met de Nikon Coolpix W150 zet het Japanse fotografiemerk een nieuwe compactcamera neer voor de wat avontuurlijkere vakanties. Deze compactcamera is tot 10 meter waterdicht en tot 1,8 meter schokbestendig.

De Nikon Coolpix W150 is voorzien van een Nikkor 3x Optische Zoom lens. Deze heeft een brandpuntafstand van 4.1-12.3mm. Dat staat gelijk aan 30-90mm in kleinbeeld. Het optiek heeft een lichtgevoeligheid van 1:3.3-5.9. De camera maakt gebruik van contrastdetectie-AF.

Achter deze lens ligt een 1/3,1 inch CMOS beeldsensor. Deze kan niet alleen met 13 megapixels fotograferen, maar ook in Full HD filmen. Tijdens het filmen krijg je elektronische beeldstabilisatie. De ISO gevoeligheid loopt van 125-1.600. De sluitertijd loopt van 1/2.000ste tot 25 seconde.

Achterop zit een 2,7 inch TFT display. Deze is voorzien van anti-reflecterende coating en 5 helderheidsniveaus. Bijzonder is dat de camera onderwater ook gezichten kan herkennen.

Coolpix W150 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Coolpix W150 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl