Binnenkort ligt er een nieuwe uitvoering van de Xbox One S op de plank. Voor de Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition hebben zowel de Xbox One S als de controller een Fortnite make-over gekregen.

Maar Microsoft levert niet alleen een ander kleurtje voor de twee. De Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition bevat ook digitale content voor de koper. Zo krijg je bij de Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition meteen al 2.000 V-bucks van Microsoft. Daarnaast krijg je ook de donkere Vertex skin bij de console.

Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition

Microsoft heeft voor deze speciale editie een 1TB harddrive in de console geplaatst. De console krijgt een adviesprijs van 299,99 mee.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.