GadgetGear.nl
Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition

Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition op komst

Binnenkort ligt er een nieuwe uitvoering van de Xbox One S op de plank. Voor de Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition hebben zowel de Xbox One S als de controller een Fortnite make-over gekregen.

Maar Microsoft levert niet alleen een ander kleurtje voor de twee. De Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition bevat ook digitale content voor de koper. Zo krijg je bij de Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition meteen al 2.000 V-bucks van Microsoft. Daarnaast krijg je ook de donkere Vertex skin bij de console.

Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition

Microsoft heeft voor deze speciale editie een 1TB harddrive in de console geplaatst. De console krijgt een adviesprijs van 299,99 mee.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten