Wist je dat hackers, maar ook officiele bedrijven en overheidsinstanties via ingebouwde backdoors of apps op je smartphone toegang kunnen krijgen tot je iPhone-camera? Dat claimen de Nederlandse bedenkers van de Spy-Fy case. Om die angst helemaal weg te nemen is er nu een iPhone hoesje om allebei de camera te blokkeren. Super slim en super veilig gevoel.

Wie een beetje weet hoe de smartphones echt werken, weet dat er heel veel data achter de schermen gebruikt wordt om gebruikers te profileren. Maar ook audio snippets en beeldschermafdrukken en foto’s worden vaak zonder dat je er erg in hebt gebruikt. Je kent al die schermen wel waarbij je steeds op OK drukt om de app werkend te krijgen. Zonder dat je het weet ben je akkoord gegaan met informatie te delen die niet echt noodzakelijk is. De Europese wetgever en Apple beschermen je zo veel mogelijk. Maar wie daar aan twijfelt en voor het zekere wil gaan, is de Spy-Fy case een aanrader.

https://youtu.be/QORTz35-3cY

Fraai ontwerp

De makers van de Spy-Fy case hebben we een elegante, eenvoudige en gebruiksvriendelijke iPhone-hoes ontworpen die een einde maakt aan iPhone-cameraspionage. Met de iPhone Privacy Phone Case kan elke gebruiker eenvoudig beide camera’s afdekken met één simpele beweging en zijn privacy beschermen. Beide covers werken zonder de andere iPhone-functies in gevaar te brengen, dus je kunt je telefoon ontgrendelen met Face ID of je sleutels ‘s nachts vinden met behulp van de zaklantaarn.

Beide camera worden met een schuifje afgedekt. De beweging is met 1 hand te doen. Vooral het systeempje om de front camera af te dekken is geniaal. Wanneer je m niet gebruikt zie je het afdekkingmechanisme niet eens.

De behuizing zelf is gemaakt van premium materialen zoals ABS en hoogwaardige zachte siliconen voor ultieme bescherming en soepele gebruikerservaring. Tot slot zijn er fantastische kleuren om uit te kiezen: Mallow Pink, Coconut White, Ocean Blue en Almost Black.

Slimme Nederlanders

De bedenkers Ties den Dekker & Peter van de Rijdt lanceren vandaag hun Kickstarter-campagne. Wij hebben het proto-type al in onze handen gehad en eerlijk is eerlijk; het is een verrekte mooi hoesje met simpele en doeltreffende werking, In een wereld waar technologie langzaam maar zeker de privacy uit de weg ruimt, dreigen veel mensen hun privacy te verliezen. Spy-Fy wil graag meer privacy terug geven. Dat doen ze met leuke producten en de iPhone Case is er één van. Het verbaast ons eigenlijk dat er juist een iPhone case is gekozen. iPhone heeft redelijk de beveiliging voor elkaar. Wie weet komen ze binnenkort ook met een hoesje voor de meest verkochte Android telefoon.

Kickstarter voordeel

De Spy-Fy case kost 25 Euro voor de snelle beslissers. Dat is de helft van de geplande winkelprijs. Je kan zelfs nog kiezen uit vier vrolijke kleuren. Wij gaan voor 007 zwart. De kleur van Men in Black…

De campagne staat hier.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Kickstarter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.