GadgetGear.nl
MMD Philips 242B9T

MMD introduceert Philips monitor met Smoothtouch

MMD, het merk achter de Philips monitoren, introduceert deze week de Philips 242B9T. Een 23,5 inch Full HD inch Full HD display met ondersteuning voor smoothtouch.

MMD heeft de Philips 242B9T voorzien van een 16:9 Full HD LCD display. Deze heeft een doorsnede van 23,5 inch. Om strakke kleuren neer te zetten, voorziet MMD het display van SmartContrast. Hiermee worden kleur en helderheid automatisch aangepast.

De monitor is van een Z-vormig standaard voorzien. Met deze standaard kan de monitor vrijwel plat op tafel liggen. Er is een anti reflecterende coating aangebracht en er is een low blue mode.

De monitor kan aangesloten worden via VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 en HDMI 1.4. Daarnaast is er ondersteuning voor USB 3.1. Ben je een Apple gebruiker, is het goed om te weten dat de Z standaard er gratis bij zit.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten